Lamelif Dermokil Fruity Glow Lip Balm Karpuz
Lamelif Dermokil Fruity Glow Lip Balm Karpuz
Lamelif Dermokil Fruity Glow Lip Balm Karpuz

Lamelif Dermokil Fruity Glow Lip Balm Karpuz

Model kodu : KOZ415

69.99

90.00

Renk : Kırmızı
Seçili beden : STD

    Bu ürünü alırsanız 20.01 TRY daha uyguna almış olacaksınız!

  • Ürün detayları
  • Değerlendirmeler
  • Yıkama talimatı
  • Ödeme
  • Teslimat ve iade

ÖZELLİKLERİ

Dermokil Karpuz Lip Balm, kurumuş, yıpranmış ve çatlamış dudaklarına değerli yağlar sayesinde bakım yaparak, daha parlak, canlı ve ışıltılı dudaklara kavuşmanızı sağlar. Kolay sürülümü ve yağlı bir his bırakmadan kullanımı ile dudaklarınızı besleyerek nemlendirir. Lip balmlar, dudakları nemlendirmek ve yumuşatmak ile sınırlı değildir. Bu ürünlerin uçuk gibi problemlerin oluşumunu önlemek, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlamak ve çatlamış dudakların dokusunu düzenlemek gibi işlevleri de bulunur. Güzel bir yüzün tamamlayıcısı bakımlı dudaklardır.

ANA İÇERİKLER

SHEA BUTTER: A, C ve E vitamini içeren Shea yağı, erken yaşlanma kırışıklıklarını önler. Etkili bir nemlendiricidir. Sivilce, kuru deri, cilt lekeleri, çatlak, kırışıklık ve tahriş gibi sorunların giderilmesinde yardımcı olur. Güneş koruyucu özelliği bulunur.

COCONUT YAĞI: Cilt bakımının vazgeçilmezlerinden olan Hindistan cevizi yağı, dudaklarda nemlendirici etkisi yanında pürüzsüz bir forma kavuşmasına yardımcı olur. Yatıştırıcı etkisi kışın soğuk havalarında tahriş olan dudakları kendine getirir.

JOJOBA YAĞI: Dudakları besler, nem ve esneklik kazandırır. Yanma tahriş önleme ve cilt koruyucu özellikleri vardır.

TATLI BADEM YAĞI: Badem yağı besin öğeleri açısından oldukça zengin bir yağdır. Bademlerin ezilmesi ve az miktarda ısı verilmesi sonucu elde edilir. Tatlı badem yağı doğası gereği hiçbir kimyasal koruyucu kullanılmadan zengin içeriğini uzun süre koruyabilir. İçeriğinde magnezyum, E vitamini, antioksidanlar ve yağ asitleri barındırır. Doğal ürünlerle rahatlıkla birleşebilir ve cilt tarafından kolaylıkla emilir. Bu nedenle doğal kozmetik ürünlerde taşıyıcı yağ olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Tatlı badem yağı, kuru dudaklar için onarıcı bir bakım sağlar.

VİTAMİN E: E vitamini bir antioksidandır. Cilt üzerinde iltihap giderici etkileri vardır. Cildi koruyucu özelliktedir, yıpranan cildi onarır, nemlendirir, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Çok yi bir antiaging vitamindir. Cilt yaşlanmalarına karşı etkili bir vitamindir. Cildi ve hücreleri korur, pürüzsüz bir his verir.

 

ÜRÜN KULLANIMI

Günün istenilen anında dudaklara ve dudak çevresine uygulanabilir.

UYARILAR

Harici kullanım içindir. Göz ile temas etmesini önleyiniz. Teması halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı kuru ve temiz bir yerde saklayınız. Direkt güneş ışığından koruyunuz.


Ref. KOZ415 Variant. 300

Bu ürün için henüz bir değerlendirme yapılmadı.
Makinede Yıkanabilir

Maks. 40ºC sıcaklığında makinede kısa zamanlı sıkma ile yıkayın.

Çamaşır Suyu Kullanmayın

Çamaşır suyu kullanmayın.

Ütülenebilir

Maks. 110ºC sıcaklığında ütüleyin.

perkloretilen kimyasalı

Perchloroethylene ile kuru temizleme yapabilirsiniz.

Kuru Temizleme yapmayın

Kurutma makinasına sık atmayın.

  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka kartıyla ödeme
  • Kapıda nakit ödeme
  • Kapıda kredi kartı ile ödeme

Teslimat; Siparişiniz, kargoya 1 ila 7 gün iş günü içerisinde teslim edilir. Ürününüz Kargo'ya teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Siparişinizin ne zaman ulaşacağı ile ilgili daha detaylı bilgiyi Siparişlerim sayfasında bulabilirsiniz.

Önerilerimiz